Skip to main content

Zware loting VZV, Quintus moet even met Venlo bellen

By 18 oktober 2022Voorpagina

Tijdens de loting voor de derde ronde van de EHF European Cup is VZV aan het Spaanse CB Atletico Guardes gekoppeld. Ook competitiegenoot Quintus heeft de laatste 32 gehaald.

Advertentie

Door het Finse Dicken te verslaan heeft VZV zich voor de derde kwalificatieronde van het Europese bekertoernooi geplaatst. Tegenstander CB Atletico Guardes, de huidige nummer vier in Spanje, was nog vrijgeloot.

Even met Venlo bellen
De formatie van Rolf Schulte (foto) kan de borst nat maken. Vorig seizoen was CB Atletico Guardes nog actief in de EHF European League. Vlak voor de groepsfase werd de ploeg door Franse profclub ES Besancon Feminin uitgeschakeld.

Ook competitiegenoot Quintus is nog actief in de EHF European Cup. De Heulse formatie moet langs LK Zug uit Zwitserland om de laatste zestien te bereiken. Voor informatie moet trainer/coach van Quintus Fred Michielsen even bellen met Venlo.

November
Landskampioen HandbaL Venlo speelde precies een jaar geleden tegen LK Zug. Over twee duels bleken de Noord-Limburgers beter. Een nederlaag in Zwitserland 25-23 werd door HandbaL Venlo op eigen bodem weggepoetst (37-31).

Begin december staat de derde ronde van de EHF European Cup op de kalender. Dan gaat het deelnemersveld terug van 32 naar zestien ploegen.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie