Skip to main content

”We konden meer halen dan we gedaan hebben”

Bij Hurry-Up kijkt men met gemengde gevoelens terug op de nederlaag tegen de OCI-Lions. De ploeg uit Zwartemeer kon goed meekomen met de landskampioen, maar gingen uiteindelijk zonder punten terug naar Drenthe: 33-29.

Advertentie

”Als je hier twee punten pakt zijn het bonuspunten. Die hebben we dan niet, maar het gevoel in de groep is goed. Als we daarop verder kunnen gaan biedt dat perspectief voor de rest van de play-offs” liet Ronald Suelmann weten aan RTV Drenthe.

Coach Joop Fiege zag dat er meer in had gezeten voor zijn ploeg. ”We hebben ons goed aan de opdrachten gehouden. Het ging heel aardig, maar toch maken we teveel fouten. Ook in de afronding waren we niet goed genoeg vandaag. De Lions hebben twee zware wedstrijden gehad en kijken misschien met een schuin oog naar de Europa Cup van zaterdag. We konden meer halen dan we vandaag gedaan hebben.”

Veel verder kijken dan plaatsing voor de BENE-League wil de coach nog niet. ”Eerst plek zes. Dat is de doelstelling. Dan plek vier en dan naar de finale en kampioen worden. Je moet als sportman altijd gaan voor het kampioenschap. Maar eerst naar plek zes, dat is de doelstelling en dat wordt nog lastig genoeg. Het zijn 14 wedstrijden en daarin kan veel gebeuren. Ik ben niet aan het rekenen, we kijken gewoon naar de volgende wedstrijd. Die willen we winnen.”

Foto: Jaap van der Pijl

Advertentie

Join the discussion 5 Comments