Skip to main content

Weer goede beurt Jansen, Mahmutefendic op koers

Tom Jansen heeft opnieuw een goede beurt in de tweede Bundesliga achter de rug. Assistent bij VfL Gummersbach Anel Mahmutefendic blijft op koers voor de koppositie in de Duitse competitie.

Advertentie

Dit weekend pikte het TV Grosswallstadt van Jansen twee punten op bij laagvlieger TuS Früstenfeldbruck (31-40). Net als in de vorige speelronde, toen de linkspoot vier keer raak mikte, was Jansen met goals belangrijk voor de gasten.

Zes keer
De international die tevens over een Duits paspoort beschikt scoorde zes keer tegen TuS Früstenfeldbruck. Door het resultaat is TV Grosswallstadt opgeschoven naar plaats tien in de tweede Bundesliga.

Anel Mahmutefendic, de rechterhand van Gudjon Sigurdsson bij VfL Gummersbach, is door een overwinning in het topduel met belager TuS N-Lübbecke (27-24) nog altijd in de top van de Duitse competitie te vinden. VfL Gummersbach staat met 22 punten achter HSV dat 24 punten en een wedstrijd meer gespeeld heeft.

Wilhelmshavener HV
In dezelfde speelronde is het Nederlands getinte Wilhelmshavener HV er niet in geslaagd TSV Bayer Dormagen te kloppen. Ondanks goals van Bartek Konitz (3) en Duncan Postel (2) eindigde het treffen in Noord-Duitsland in 24-27 (9-16) voor de gasten.

Foto: FotoReza

Advertentie