Weer remise in De Bloemhof: Puntendeling tussen Aalsmeer en LIONS

Rivalen Aalsmeer en LIONS zijn vanavond in De Bloemhof niet verder gekomen dan 28-28 (15-16).

Twee minuten voor tijd zette Jasper Adams de gasten uit Limburg op voorsprong (27-28). Snel kwam het antwoord van opbouwer van Aalsmeer Tim Bottinga. In de slotminuut werd niet meer gescoord. Een seconde voor tijd stopte Jens Dijkstra een schot vanuit de hoek van Donny Vink.

Twee weken geleden
Bij rust stond LIONS één goal voor. In de hele tweede helft werd het verschil tussen de BENE-Leagueploegen nooit groter dan twee doelpunten.

Twee weken geleden was het ook al spannend in de hal van de Noord-Hollanders. Toen eindigde Aalsmeer – Bevo onbeslist (34-34).

Rob Schmeits
Bottinga kwam in het tenue van de thuisploeg tot acht en collega Vaidas Trainavicius maakte er met de landskampioen op bezoek zeven. Aan de overkant kroonde LIONS-hoekspeler Rob Schmeits zich met elf goals tot topschutter van het treffen.