Skip to main content

Weer wint Aalsmeer ruim van Hurry-Up

Net als in de heenronde heeft Aalsmeer competitiegenoot Hurry-Up duidelijk aan de kant gezet. De return in Zwartemeer eindigde gisteravond in 27-34.

Advertentie

De Drenten konden op eigen vloer mee tot 7-7. Daarna liep Aalsmeer – leunend op doelman Marco Verbeij – uit naar 8-11, 10-15 en 12-17 halverwege.

In de tweede helft vluchtte trainer/coach van Hurry-Up Sven Hemmes na 15-23 van Donny Vink (foto) de time-out in. De linkerhoekspeler van Aalsmeer zou in het uur in Zwartemeer twaalf keer scoren.

In september eindigde Aalsmeer – Hurry-Up in 34-25. Dat stond het gisteravond in de slotfase ook. De teruggekeerde Daníel Tako en cirkelspeler Sjoerd Boonstra voorkwamen in de laatste twee minuten van het BENE-Leagueduel dezelfde dikke uitslag.

Na dertien wedstrijden heeft Aalsmeer, dat het doet zonder geblesseerden Samir Benghanem en Tim Bottinga, net zoveel punten als nummer vier Volendam: zeventien. LIONS heeft één punt meer dan de Noord-Hollanders en ontvangt vanmiddag om 17:00 provinciegenoten Bevo.

Promovendus Houten heeft gisteravond beide punten KTSV Eupen moeten meegeven. In de pauze stonden de Belgen al voor (18-22). Het doelpuntrijke duel in Utrecht eindigde in 34-39 waardoor Houten op drie punten blijft steken.

Lees ook: Volendam blijft Sporting Pelt voor

Foto: FotoReza

Advertentie