Skip to main content

Wester wil dichterbij huis spelen

By 21 april 2022Oranje, Oranje Dames, Voorpagina

International Tess Wester (28) heeft CSM Bucuresti laten weten niet in Roemenië te blijven. Een nieuwe handtekening heeft de goalie van Oranje nog niet gezet.

Advertentie

In anderhalf jaar tijd heeft Wester haar draai bij CSM Bucuresti niet weten te vinden. Met de Roemeense topclub is de Noord-Hollandse nog in de race om de landstitel. Ook staat CSM Bucuresti in de kwartfinale van de Champions League.

Huis in Noord-Holland
Gesprekken met geïnteresseerde clubs lopen. Wester, die eerder bij onder meer SG BBM Bietigheim en Odense HC speelde, gaat het dichterbij huis zoeken. “Absoluut, dat heb ik het afgelopen jaar wel geleerd”, heeft de doelvrouw in het Noordhollands Dagblad laten optekenen.

De partner van Wester Mart Lieder revalideert in Amsterdam van een zware knieblessure. Hij voetbalt bij FC Emmen. Samen hebben ze een huis in Noord-Holland gekocht. Wester denkt goed na over haar toekomst als prof.

Goed gevoel
“Wanneer ik ergens teken, vind ik dat ik het verplicht ben om er honderd procent voor te gaan”, zegt de Oranjedame. “Dat mag een club van mij verwachten, maar dat verwacht ik ook minstens van mezelf. Ik wil daarom zeker weten dat mijn gevoel ergens goed zit.”

Foto: FotoReza

Advertentie