Skip to main content

Westsite nog altijd zonder puntverlies op EBT Finals

Zonder puntverlies stevent het Amsterdamse Westsite af op de kwartfinale van de EBT Finals in het Turkse Antalya.

Advertentie

De afgelopen twee dagen speelde Westsite vijf groepsduels. Alle partijen tijdens het finaleweekend van de European Beach Tour zijn nog gewonnen.

Achtereenvolgens rekenden de Amsterdammers af met Multichem Szentendrei NKE, BMP Urci Almeria, The Danish Beach Handball Dream – na shoot-outs – Konyaalti Belediyesi BHT en London GD. Om 9:45 sluit Westsite op veld 3 de poulefase af tegen GRD Leca – Love Tiles uit Portugal.

Volendam
Zeker van een plekje bij de laatste acht is de formatie uit de hoofdstad al. In groep A staat Volendam na vijf duels op plaats drie. De top-4 van iedere poule keert vanmiddag terug in de kwartfinale.

In het mannentoernooi staat Camelot uit Tilburg pas op één zege. Op donderdag en vrijdag verloren de Noord-Brabanders vier groepswedstrijden waardoor de volgende ronde van de EBT Finals ver weg is.

Thomas Robben
Opvallend is de scoringsdrift van Thomas Robben voor de landskampioen. De international heeft al 115 punten voor Camelot gemaakt en staat daarmee na twee toernooidagen tweede op de topschutterslijst.

Advertentie