Skip to main content

Wie doet mee in de titelstrijd: Hurry-Up of Volendam?

Wie haakt vanavond in de titelstrijd aan bij favorieten LIONS en Aalsmeer: Hurry-Up of Volendam?

Advertentie

Na vijf speelrondes in de HandbalNL League heeft LIONS nog maar vier punten nodig om zich te plaatsen voor de best-of-three om de schaal. De leidende Limburgers hebben al dertien punten en ontvangen vanavond om 20:00 hekkensluiter Tachos.

Het verschil tussen runner-up Aalsmeer en achtervolgers Volendam en Hurry-Up is na de helft van de wedstrijden in de kampioensfase slechts twee punten. Negen voor de Noord-Hollandse titelhouder om zeven en ook zeven voor de Zwartemeerders.

In Drenthe spelen Hurry-Up en Volendam vanavond tegen elkaar. De winnaar van het duel is de belangrijkste belager van Aalsmeer. Het heenduel in Volendam eindigde in een gelijkspel.

Aalsmeer verwelkomt vanavond om 19:00 Bevo. Bij een thuiszege zet de formatie van scheidend hoofdtrainer Bert Bouwer een nieuwe stap in de richting van de eindstrijd om het Nederlands kampioenschap.

Programma HandbalNL League:
19:00 Aalsmeer – Bevo
20:00 Hurry-Up – Volendam
20:00 LIONS – Tachos

Stand HandbalNL League:
1. LIONS 5-13
2. Aalsmeer 5-9
3. Volendam 5-7
4. Hurry-Up 5-7
5. Bevo 5-5
6. 5-0 Tachos

Aalsmeer – Bevo wordt uitgezonden op YouTube. Voor LIONS – Tachos kun je terecht op Eyecons terwijl RTV Drenthe het treffen tussen Hurry-Up en Volendam rechtstreeks laat zien op televisie en internet.

Foto: FotoReza

Advertentie