Skip to main content

Wie staat er vanaf de zomer bij LIONS voor de groep?

Alleen LIONS zoekt nog een hoofdtrainer voor het nieuwe BENE-Leagueseizoen. Wie staat er vanaf de zomer in Zuid-Limburg voor de groep? Beschikbare namen die rondgaan.

Advertentie

Monique Tijsterman (foto)
De oud-bondscoach van de Oranjedames kent de omgeving goed. Daarnaast was Tijsterman tussen 2014 en 2016 al heel succesvol als trainer/coach van LIONS. Onder leiding van de Amsterdamse won de fusieclub in 2015 de triple.

Joop Fiege
Na vier seizoenen bij competitiegenoot Hurry-Up is Joop Fiege weer beschikbaar. Heeft ervaring in binnen- en buitenland. Is Fiege vanuit Drenthe naar Sittard te lokken?

Jo Smeets
De Belg is na één seizoen klaar bij BFC. Daarvoor was Smeets jarenlang werkzaam in de BENE-League voor Bevo. Zo kent de oud-internatinoal de competitie en provincie.

Freek Gielen
De geboren Limburger heeft sinds 2022 geen club meer. Gielen is jeugdbondscoach en heeft zo een scherp beeld van de grootste talenten in de eredivisie en ook BENE-League. Met zijn laatste club Houten stond Gielen op de drempel van promotie naar de grensoverschrijdende topcompetitie.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie