Skip to main content

WK-spel: Minimaal 700 euro aan prijzen!

By 28 november 2021Voorpagina

Vanaf aankomende vrijdag probeert Oranje op het WK in Spanje de wereldtitel te verdedigen. Ook dit jaar is er weer een WK-spel, wat het volgen van het toernooi nog leuker maakt.

Advertentie

Er doen 32 landen mee aan het WK, met grootmacht Noorwegen als belangrijkste uitdager van Oranje. Maar ook Olympisch kampioen Frankrijk, Rusland, Denemarken en thuisland Spanje behoren tot de serieuze kanshebbers.

Klik hier om direct naar het WK-spel 2021 spel te gaan.

Waarom mee doen aan het WK Handbal spel?

  • Je betrokkenheid bij WK zal nog meer toe nemen. Het draait niet om één land, maar om acht landen die allemaal voor jou moeten presteren gedurende het WK.
  • Meedoen kost maar 7 euro en je krijgt er een hoop entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens het toernooi zorgen jouw landen voor vreugde, maar zeker ook voor flink wat frustraties als ze niet zo presteren als jij had gedacht.
  • Je kunt het opnemen tegen je vrienden en zien wie in jullie vriendengroep de échte handbalkenner is. Met het te krijgen budget kun je natuurlijk niet alleen de toplanden kopen, dus als jij weet welke kleinere landen er gaan stunten maak je een hele goede kans.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je een leuke prijs winnen! Er zijn 20 prijzen te winnen in het algemeen klassement (min. 700 euro aan prijzen) met een 1e prijs van minimaal 125 euro. Hoe meer deelnemers, hoe hoger de pot oploopt.

Klik hier om je meteen te registreren!

Foto: Tina Kolthof

Advertentie