Skip to main content

Zandspelers verzamelen in Berkel-Enschot, ook Budé volgt

De 26-jarige Sander van Geel heeft zich net als andere zandspelers overgeschreven naar hoofdklasser White Demons uit Berkel-Enschot. Ook de nieuwe coach van de Noord-Brabanders is vooral bekend binnen Beach Handball.

Advertentie

Aanwinst Van Geel liet zich het afgelopen seizoen in De Heuf zien. In het tenue van het Limburgse Bevo speelde de spelmaker in de eredivisie en HandbalNL League.

Ook Rik Coenders
White Demons is na het kampioenschap in het nieuwe speeljaar uitkomend op hoofdklasseniveau. Ook teamgenoot van Van Geel bij Beach Handball Tilburg Rik Coenders sluit aan bij de rood-witten. Daar komt het duo bekenden Luuk Harks en Thomas Robben tegen.

Coenders komt over van eerste divisionist Witte Ster ’75. Net als Robben liet de doelman zich in de lente zien op het EK Beach Handball in Portugal.

Twee keer tweede
Léon Budé krijgt bij White Demons de touwtjes in handen en ook hij is in de zonnige maanden actief voor Beach Handball Tilburg. Als trainer/coach van de voormalig landskampioen op het zand moest Budé een week geleden tijdens de finale van het NK Beach Handball genoegen nemen met zilver. Eerder werd hij ook met de Oranjedames tweede op het Europees kampioenschap.

Foto: FotoReza

Advertentie