Skip to main content

Zesde competitiezege op rij voor LIONS

By 22 december 2022BENE-league, Competities, Voorpagina

BENE-Leaguewinnaar LIONS kan met een goed gevoel an het kerstmaal, want gisteravond haalden de Limburgers competitiezege zes op rij binnen. Door de overwinning op Hubo Handbal (28-32) is LIONS koploper Achilles Bocholt tot op een punt genaderd.

Advertentie

Na 6-4 nam LIONS tegen de formatie van Peter Portengen de regie over. Na 9-15 bij rust was het verschil bij 15-25 voor even tien goals.

Acht doelpunten
Namens de bezoekers uit Zuid-Limburg maakte Joao Jacob Ramos (foto) gisteren avond de meeste treffers. De Portugees kwam op de vloer van Hubo Handbal tot acht doelpunten. Robin Leunissen prikte zeven keer raak.

In het slotkwartier kwamen de mannen van Portengen, een van de vijf kanshebbers op het laatste ticket voor de Final4 van de BENE-League, terug tot 25-29. Daarna bleek het gat niet te overbruggen.

Adams en Schmeits
Voor de zesde keer op rij trekt runner-up LIONS in de BENE-League aan het langste eind. 2022 zit erop voor Christopher Jauernik en consorten. Na de feestdagen wacht voor LIONS-spelers Jasper Adams en Rob Schmeits, vijf treffers tegen Hubo Handbal, het wereldkampioenschap in Polen en Zweden.

Gelijktijdig heeft Visé afgerekend met KTSV Eupen. Door de 21-29 winstpartij neemt de kampioen van België plaats vier van Hurry-Up over.

Foto: FotoReza

Advertentie