Skip to main content

Ziggo Sport en Oranjedames weer dikke mik

By 2 december 2021Oranje, Oranje Dames, Voorpagina

Het WK in Spanje is vanaf morgenavond weer twee weken lang te zien op Ziggo Sport. Het sportkanaal heeft de Oranjedames omarmt en laat de nationale ploeg niet meer los.

Advertentie

In 2015 was het Ziggo Sport dat het verrassende wereldkampioenschap in Denemarken op televisie bracht. Nederland pakte opeens zilver en de sprong van Estavana Polman in de armen van Jack van Gelder is een klassieker geworden.

Cameraploeg in Torrevieja
Sindsdien zijn Ziggo Sport en de Oranjedames dikke mik. Rechten van kwalificatieduels en eindrondes worden door de sportzender gekocht en beelden van de stralende gezichten van de internationals uitgezonden. Voor het wereldkampioenschap in Spanje moet je opnieuw zappen naar kanaal 13, 14 of een wedstrijd online kopen en casten.

Programma Oranje in poulefase:
Vrijdag 3 december, 18:00, Nederland – Puerto Rico
Zondag 5 december, 18:00, Oezbekistan – Nederland
Dinsdag 7 december, 20:30, Nederland – Zweden

Vanaf Nederland – Puerto Rico is een cameraploeg van Ziggo Sport in Torrevieja om de nationale ploeg op de voet te volgen. Ook landelijke kranten zijn op het vliegtuig naar Spanje gestapt. NOS Sport zal mogelijk in de hoofdfase aansluiten.

Radio HI
Voor het laatste handbalnieuws en interviews kun je 365 dagen per jaar op onze website terecht. Uiteraard houdt Handbal Inside je de aankomende tijd dagelijks op de hoogte van het eindtoernooi in Spanje. De podcastserie ‘Radio HI’ is een luistertip.

Foto: FotoReza

Advertentie