Skip to main content

Zo ziet de Final4 van de BENE-League eruit

Achilles Bocholt, Visé, LIONS en Aalsmeer mogen om de aankomende weekenden om de BENE-Leaguetitel spelen. Zo ziet de Final4 eruit.

Advertentie

Net als vorig jaar wordt over twee weekenden gespeeld. Dat gebeurt op meerderde locaties. Alle teams spelen in de halve finale een keer thuis en uit.

Volgende week zaterdag 23 maart zijn de eerste wedstrijden bij de laatste vier. Nummer vier van de ranglijst Aalsmeer ontvangt titelhouder Achilles Bocholt. In Sittard is LIONS – Visé.

Een dag later stappen bekerfinalist Aalsmeer en LIONS in de bus naar België, want de returns zijn nog geen 24 uur later. Op zondag 24 maart is om 17:00 Visé tegen LIONS en in De Damburg in Bocholt wordt om 19:00 gespeeld.

In 2022 werd voor het laatst in één finaleweekend om de de BENE-Leaguetitel gevochten. Twee jaar geleden rekende LIONS in Den Bosch af met favoriet Achilles Bocholt.

Programma Final4:
23 maart, 20:00, Aalsmeer – Achilles Bocholt
23 maart, 20:00, LIONS – Visé
24 maart, 17:00, Visé – LIONS
24 maart, 19:00, Achilles Bocholt – Aalsmeer

De finale is in het weekend van 6 en 7 april. Dat betreft één partij. De hoogst geëindigde ploeg in de reguliere competitie kan in de eindstrijd rekenen op het thuisvoordeel.

Foto: FotoReza

Advertentie