Skip to main content

Zwangerschapsverlof (met Lois Abbingh en Martine Smeets) | Spielmacher | S05A07

In de nieuwste podcast van Handbal Inside eenmalig een nieuwe sidekick en Oranjedame te gast: oud-international Martine Smeets en Lois Abbingh (respectievelijk links en rechts op de foto). Topics: zwangerschapsverlof en het EK in Noord-Macedonië.

Advertentie

Snipperen is er voor spelers in de top niet bij. Als je over de grens hebt getekend, wordt de jaarkalender voor je ingevuld. Van de Final4 met Pasen tot en groot eindtoernooi als de wintertijd is ingegaan. Tot je in het geval van de gast van de nieuwste Spielmacher Lois Abbingh een kindje krijgt. Met zwangerschapsverlof en geen EK. Daar gaan we het in deze podcast over hebben: zwangerschapsverlof en het EK Noord-Macedonië.

Om helemaal in het thema te blijven maakt Bobby Schagen eenmalig plaats voor een sidekick die wel zwanger is: oud-international Martine Smeets. De linkerhoekspeler van weleer luistert graag naar de tips van ervaringsdeskundige Abbingh.

In de podcast wordt ook vooruitgeblikt op Nederland – Frankrijk. De Oranjedames, waar Abbingh nog ontbreekt, nemen het vanavond op tegen het groepshoofd. Volgens Smeets en de gast liggen er kansen voor de nationale ploeg.

Foto: FotoReza

Advertentie