Skip to main content

Zweden – Nederland op SVT Play

De oefenwedstrijd van vanavond van de Oranjemannen tegen de Zweedse nationale ploeg is vanaf 19:00 te zien op SVT Play.

Advertentie

De streamingsdienst zendt de partij, beide landen zijn in voorbereiding op het EK, uit. Volgens het NHV zit er een geografische blokkade op de uitzending waardoor de wedstrijd mogelijk niet in Nederland te zien is.

Klik hier om het te proberen. In de beschrijving van SVT Play staat dat de wedstrijd wél over de hele wereld te zien is.

Kay Smits
Sinds gistermiddag is de nationale ploeg in Zweden. Na de 4 Nations Cup in Gdansk speelt Nederland deze week opnieuw oefenwedstrijden om op 13 januari zo goed mogelijk aan de start van het WK te verschijnen.

Tegen de toernooigenoot uit Scandinavië, tweede op het laatste WK in Egypte, zal Kay Smits weer zijn opwachting in het shirt van Oranje maken. Vorige week ontbrak de rechteropbouwer van SC Magdeburg uit voorzorg. Sander Visser vervangt Alec Smit die nog niet volledig van zijn coronabesmetting is hersteld.

Bosnië en Herzegovina
Naast vanavond oefenen Zweden en Nederland ook zaterdagmiddag tegen elkaar. Waar de Oranjemannen op 13 januari het Europees kampioenschap in Boedapest tegen Hongarije openen, staat Zweden gelijktijdig in Bratislava tegenover Bosnië en Herzegovina.

Foto: FotoReza

Advertentie