Aalsmeer en Bevo delen de punten

Aalsmeer en Bevo hebben vanmiddag allebei een punt overgehouden aan het BENE-Leagueduel in De Bloemhof: 34-34.

In de eerste helft leken de bezoekers aan het langste eind te trekken (14-17). Na de pauze sloeg Aalsmeer een gaatje.

Dertien keer
Elf minuten voor het eind scoorde Matt Diamond de 31-27 in leeg doel. Zelfs na 33-30 weigerde Bevo op te geven. De achtste van Joris Gillé (foto) betekende de 33-33 en na de 34-33 van Vaidas Trainavicius maakte rechterhoekspeler Guus van den Heuvel negen tellen voor het eind gelijk.

Een laatste poging van Trainavicius werd door doelman van de Panningers Arjan Versteijnen met zijn hoofd gekeerd. Kobe Serras werd topschutter van het treffen. De Belg van Bevo scoorde liefst dertien keer.