Aalsmeer en Bevo winnen op vreemde bodem

By 12 december 2021BENE-league, Competities, Voorpagina

Aalsmeer en Bevo hebben in de veertiende speelronde van de BENE-League op vreemde bodem weten te zegevieren.

Landskampioen Aalsmeer scoorde in Zwartemeer twee punten. Door de 22-25 overwinning en misstap van LIONS stijgen de Noord-Hollanders naar plaats twee in de competitie.

Een uitstekende doelman René de Knegt hielp Aalsmeer tegen Hurry-Up in de eerste helft aan de goede kant van de score (11-14). Na de pauze gaven onder meer Vaidas Trainavicius, Donny Vink en ook jongeling Destin van Dijk (foto) de uitzege van Aalsmeer vorm.

Na 23-23
Bevo heeft in België tegen Visé aan het langste eind getrokken: 24-28. Na 23-23 maakten de gasten uit Panningen het verschil. Twee keer Dario Polman, Nick de Kuyper, Jeroen van den Beucken en Nick van den Beucken wisten in de laatste vijf minuten te scoren.

Goalie van Bevo Sven Hemmes liet in de beslissende fase slechts eentje door. Hij is coach van de opleidingsploeg van de Noord-Limburgers, maar liet tegen Visé binnen de lijnen zijn waarde voor Bevo zien.