Skip to main content

Aalsmeer houdt belangrijk viertal binnenboord

Het raamwerk van kampioenskandidaat Aalsmeer blijft volgend seizoen intact. Weer hebben spelers bij de Noord-Hollanders verlengd.

Advertentie

Aalsmeer heeft een nieuwe krabbel van een viertal binnen. Zo is clubtopscorer Donny Vink (foto) ook na de zomer in De Bloemhof te bewonderen. De 25-jarige is vanuit de linkerhoek onmisbaar voor de zwart-gouden.

Verder blijven ook Jeromy van der Ban, cirkelspeler Armando Besseling en Dennis Vesters bij Aalsmeer. De twee eerstgenoemde spelers komen uit de eigen jeugdopleiding. Linkspoot Vesters kwam 2022 over van competitiegenoot Houten.

Jimmy Castien
Eerder slaagde de bekerwinnaar er al in René de Knegt, Vaidas Trainavicius en Martijn de Jong binnenboord te houden. De jongste van de drie basiskrachten heeft tot en met 2026 bijgetekend.

Aalsmeer, dat Jimmy Castien heeft uitgezwaaid, speelt morgenavond om 19:00 om een plaats in de BOT. In Sittard wacht de koploper van de HandbalNL League LIONS.

Tien, acht en zes punten
Waar de Limburgse titelhouder op tien punten staan, heeft Aalsmeer acht punten. Ook Volendam, zes punten, is nog in de race voor een finaleplek. De rivaal uit het vissersdorp ontvangt gelijktijdig het al uitgespeelde Hurry-Up.

Foto: FotoReza

Advertentie