Skip to main content

Aantrekkelijke avond in eigen land

Het WK is begonnen, topsporter in eigen land komen ook in actie. Een aantrekkelijke avond in de BENE-League en eredivisie op de agenda.

Advertentie

In de BENE-League in Panningen Bevo – Volendam. Vaak een duel in de top. Nu staan alleen de bezoekers uit Noord-Holland in het linkerrijtje.

LIONS tegen Sporting Pelt gaat niet door. De Limburgers kampen met een besmettingsgolf. Landskampioen Aalsmeer komt wel in de baan en ontvangt vanavond Initia Hasselt.

In dezelfde provincie: HandbaL Venlo – SEW. Het topduel in de eredivisie voor vrouwen. De koploper tegen de uitdager uit Nibbixwoud dat in de midweek geen moeite met Borhave kende (16-32). Ook interessant: Kwiek – VZV.

Verder in de eredivisie voor mannen de partij in Den Haag tussen Hellas en kampioenskandidaat BFC. Waar de thuisploeg ieder jaar een ploeg is om rekening mee te houden zijn de gasten uit Beek een van de uitdagers van favoriet Houten.

Laatstgenoemd team, de nummer één in de eredivisie, reist af naar Almere. In Havas treft Houten de ploeg die uit de onderste regionen krabbelt. Vorige week wist Havas WHC/Hercules te verrassen (19-23).

Foto: Tina Kolthof

Advertentie