APai/Aristos te sterk voor Havas

AMSTERDAM – De heren van APai/Aristos zijn er afgelopen weekend in geslaagd te winnen van Havas uit Almere. De Amsterdammers waren 60 minuten lang de betere ploeg, maar overtuigend was het zeker niet altijd. Na een ruststand van 18 – 14 wonnen zij met 30 – 26.

Na een gelijkopgaande openingsfase nam APai/Aristos na 15 minuten spelen pas echt het initiatief en werd een 7 – 6 voorsprong vergroot naar 13 – 7. De beste fase van de wedstrijd kende de Amsterdammers aan het begin van de tweede helft toen zij in 16 minuten slechts 3 tegendoelpunten hoefden te incasseren (23 – 17). In het laatste deel van de wedstrijd liet APai/Aristos Havas weer terugkomen, maar de achterstand was voor Havas te groot om nog aanspraak te kunnen maken op de winst. Eindstand: 30 – 26.

Volgende week zondag 7 februari speelt APai/Aristos de lastige uitwedstrijd tegen de nummer 1, FIQAS/Aalsmeer 2. De wedstrijd begint om 15:00 uur in Sporthal de Bloemhof.