Skip to main content

Basiskrachten Baijens en Nagtegaal blijven bij Volendam

Hoekspelers Jordy Baijens (27) en Robin Nagtegaal (25) hebben ervoor gekozen ook na de zomer het oranje-zwart van Volendam aan te trekken.

Advertentie

Baijens heeft zijn contract in Noord-Holland met twee jaar verlengd. In 2016 kwam hij als tiener over van het Rotterdamse HARO. Inmiddels is de international op het zand niet meer weg te denken uit de basis van Volendam.

Vertrouwen van Volendam
“Het geeft me een goed gevoel dat Volendam vertrouwen in mij heeft en ik voel me hier echt thuis. De club blijft zich ontwikkelen en het is mooi om daar onderdeel vanuit te mogen maken”, vertelt Baijens op de website van de club.

Nagtegaal volgt het voorbeeld van Baijens. De linkspoot speelt sinds 2019 voor de club uit het vissersdorp. Vijf seizoenen geleden kwam de rechterhoekspeler over van eredivisionist Hellas.

Om titel spelen
Nagtegaal over zijn keuze te blijven: “Ik denk dat wij met dit team voor het nationaal kampioenschap zouden moeten kunnen spelen. Er is veel kwaliteit op het veld. We trainen hard en we maken goede stappen samen.”

Eerder besloten Ephrahim Jerry, Lucas Schneider en Jelmer de Vries bij Volendam – de huidige nummer twee van de HandbalNL League – te stoppen.

Lees ook: De Vries kiest voor nieuwe uitdaging in Duitsland

Foto: FotoReza

Advertentie