Skip to main content

BENE-Leaguedroom Vinckevleugel komt in Utrecht uit

Jarno Vinckevleugel (25) staat in het nieuwe seizoen bij Utrechtse BENE-Leagueploeg Houten onder de lat.

Advertentie

De Vlaming komt over van Olse Merksem. Met de Belgische club kwam Vinckevleugel afgelopen seizoen uit in de Eerste Nationale.

“Ik heb altijd al gedroomd van de BENE-League en nu bij Houten kan ik die droom eindelijk waar gaan maken”, vertelt de doelman. “Vanwege mijn werk heb ik eerder dit jaar een aantal maanden meegetraind met de Houtense selectie en dat was een verademing.”

Milan van der Bruggen
Vinckevleugel, die in Antwerpen gaat wonen, gaat bij de geel-zwarten een duo vormen met Milan van der Bruggen die van eredivisionist Tachos overkomt. Bjorn Brachten (Hurry-Up) en Richard Meinicke (stopt) keren na de zomer niet terug in The Dome.

Trainer/coach van Houten Job Reumer over Vinckevleugel: “Jarno is een explosieve, lenige keeper die het spelletje goed kan lezen. Daarnaast ben ik er van overtuigd dat hij nog verder kan groeien.”

Nummer vijf
Na handhaving in de BENE-League is Houten aan het handelen geslagen. Naast keepers Vinckevleugel en Van der Bruggen maakte ook het DFS Arnhem-duo Dani Blom/Peter Schoenaker hun gang naar Utrecht bekend.

Foto: FotoReza

Advertentie