Skip to main content

Van der Bruggen is belangrijke aanwinst voor Houten

Doelman Milan van der Bruggen (20) is misschien wel de belangrijkste aanwinst van BENE-Leagueploeg Houten.

Advertentie

De keeper van Tachos heeft in Utrecht een volgende uitdaging gevonden. “Naast het spelen op een hoger niveau kijk ik ook uit naar de trainingen met Kees van der Post. Hij zet pittige, uitdagende trainingen neer”, aldus Van der Bruggen.

Derde nieuweling
Met het stoppen van Richard Meinicke en Bjorn Brachten die naar competitiegenoot Hurry-Up vertrekt was de nood van een nieuwe goalie hoog bij Houten. Trainer/coach Job Reumer: “Ik verwacht dat we met Milan een waardige opvolger hebben gevonden. Hij is niet de langste keeper, maar met zijn explosiviteit compenseert hij dat uitstekend.”

De geel-zwarten mikken op het aantrekken van nog een doelman. Eerder sloten Mitchel Luijten (Bevo 2) en Pieter van der Velden (Volendam) aan bij Houten dat zich afgelopen zondag ten koste van eredivisiekampioen BFC handhaafde in de BENE-League.

Robert Hilgers
Door de transfer zal volgend seizoen ook bij Tachos een keepersgilde te zien zijn. Naast Van der Bruggen is ook Michiel de Folter op weg naar de uitgang. Vanuit de A-jeugd zal landskampioen Robert Hilgers aansluiten.

Foto: FotoReza

Advertentie