Skip to main content

Bevo op herhaling in Neerpelt

By 16 december 2021BENE-league, Competities, Voorpagina

Enkele weken geleden vielen de lampen in Neerpelt uit en keerde Bevo na nog geen halve minuut spelen weer huiswaarts. Vanavond gaan de Panningers tegen Sporting Pelt op herhaling.

Advertentie

De vrijwilligers van de Belgische club deden er destijds alles aan om de twaalf lampen weer aan te krijgen. Zonder het gewenste resultaat waarna Bevo besloot niet te spelen. Er werd gesproken over een reglementaire zege voor de gasten, maar zover is het niet gekomen.

Van Katwijk en Van Berlo
Bevo mag vanavond gewoon om de punten spelen. Dat ging de formatie van interim-coaches Danny van Katwijk en Lambert van Berlo in de vorige speelronde goed af. Over de grens werd hoogvlieger Visé met 24-28 ingepakt.

Sinds het vertrek van trainer/coach Jo Smeets, na vijf seizoenen werd besloten halverwege het BENE-Leagueseizoen uit elkaar te gaan, heeft Bevo drie punten uit evenveel duels gepakt. Na verlies tegen Hurry-Up volgde een punt tegen Volendam en dus de knappe zege in Wallonië.

Advertentie

4 Nations Cup
Het door corona geteisterde Sporting Pelt komt na enkele weken weer in actie. Na het lampendebacle kon de Nederlands getinte club enkele keren door besmettingen bij de tegenstander niet in actie komen. Vanavond tegen Bevo is het wel raak.

Bij Sporting Pelt spelen onder meer Robin Schoenaker en Tommie Falke. Het duo maakt kans met Oranje op het EK in Hongarije uit te komen. Zowel Schoenaker als Falke stapt eind deze maand op het vliegtuig naar Gdansk waar het Nederlands team in voorbereiding op het eindtoernooi de 4 Nations Cup speelt.

Achilles Bocholt
Na de inhaalpartij krijgt Bevo een dag om te herstellen. Op zaterdagavond ontvangen de geel-blauwen titelhouder Achilles Bocholt. Ook Sporting Pelt kan met het uitduel tegen Aalsmeer in he verschiet de borst natmaken.

Foto: FotoReza

Advertentie