Skip to main content

Bijzondere bekeravond in Oss, Tachos naar Drenthe

By 6 februari 2024Beker, Competities, Voorpagina

De helft van de achtste finales van het landelijke bekertoernooi bij de mannen staan vanavond op de rol. Zo wordt het in Oss een bijzondere avond.

Advertentie

Nummer elf van de eredivisie Dynamico ontvangt om 20:45 de landskampioen: LIONS. Het is voor het eerst dat de club uit Oss tegenover en BENE-Leagueteam staat.

Voor de Noord-Brabantse fusie speelde Olympia’89 in de beker al eens tegen Aalsmeer en Volendam. Dynamico verwacht veel publiek en heeft de partij verplaatst naar de grotere sporthal De Rusheuvel.

Ook vanavond: competitiegenoten DFS Arnhem en Hellas tegen elkaar om een plaats in de kwartfinale. Gelijktijdig om 20:30 is ook bekerhouder Volendam versus Houten.

In de BENE-League eindigde het affiche in 55-31 voor de huidige nummer drie van de grensoverschrijdende topcompetitie. Houten-spelers Milo Bos, Diego Jacobs en Wessel Blokzijl keren weer terug naar sporthal Opperdam in Volendam.

Tachos, derde in de eredivisie, gaat zich vanavond meten met de finalist van vorig jaar: Hurry-Up. De Drentse thuisploeg speelt een klasse hoger dan de Waalwijkers. In Zwartemeer klinkt om 20:30 het beginsignaal.

Dinsdag 6 februari:
20:30 Hurry-Up – Tachos
20:30 DFS Arnhem – Hellas
20:30 Volendam – Houten
20:45 Dynamico – LIONS

Woensdag 7 februari:
20:45 Rapiditas – Aalsmeer

Donderdag 8 februari:
20:00 Aalsmeer 2 – BFC
20:15 WHC/Hercules – Bevo
20:15 E&O – Quintus

Lees ook: Weer ontvangt Rapiditas BENE-Leagueploeg: “We moeten een topdag hebben”

Advertentie