Skip to main content

Boomhouwer en Haenen helpen Bult een handje

Het MT Melsungen van Jeffrey Boomhouwer en Arjan Haenen heeft in de Bundesliga voor een flinke stunt gezorgd. Koploper Rhein Neckar Löwen werd donderdagavond in eigen huis op haar nummer gezet.

Advertentie

Met een punt voorsprong op belager SG Flensburg-Handewitt begon Rhein Neckar Löwen een het thuisduel tegen MT Melsungen. Bij rust (15-13) leek er geen vuiltje aan de lucht voor de geel-blauwe brigade.

Een punt
Na de pauze kwam MT Melsungen, waar Boomhouwer en Haenen ieder twee keer scoorden, langszij. Uiteindelijk wonnen de gasten in het rood-wit verrassend, waardoor Rhein Neckar Löwen kostbaar terrein verliest in de kampioensstrijd: 23-24. Met nog twee duels te gaan heeft SG Flensburg-Handewitt, waar landgenoot Mark Bult onderdeel is van de technische staf, de koppositie overgenomen.

Tussenstand top Bundesliga:
1. SG Flensburg-Handewitt 32-52
2. Rhein Neckar Löwen 32-51
3. Füchse Berlin 32-51
7. MT Melsungen 32-39

Arjan Haenen is bezig aan zijn afscheidstournee als speler. Na de zomer gaat de Limburger aan de slag als assistent-trainer van MT Melsungen. International Boomhouwer verdedigt na de zomer de kleuren van promovendus Bergischer HC.

Advertentie

Join the discussion One Comment