Skip to main content

Boonstra van Emmen naar Zwartemeer

Hurry-Up heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Sjoerd Boonstra. De 22-jarige cirkelloper maakt daarmee de gevoelige overstap van Emmen naar Zwartemeer.

Advertentie

Met de overgang komt de naam van Boonstra op een lange lijst van handballers die de pikante overstap naar de rivaal uit de regio maakten. De krachtige lijnspeler begon met handballen bij de Zwartemeerders, waar hij onder meer samen speelde met selectiespelers Tom Grouwe en Robbin Kuhl. Na contractverlenging van spelmaker Trainavicius krijgt het Hurry-Up van volgend seizoen steeds meer vorm. Eerder werd bekend dat E&O op zijn beurt interesse heeft getoond in Tommie Falke en Jort Neuteboom van de gemeentegenoot.

704012_1122463054453151_1635222517548488263_o

Belangrijke steunpilaar
Het huidige seizoen is Boonstra, die de zware taak kreeg Leon van Schie te doen vergeten in Emmen, een belangrijke pilaar voor het E&O van Edwin Kippers. Naast beulswerk in de dekking, is de Emmenaar in aanvallend opzicht steeds meer het gewilde aanspeelpunt. Met de groen/witten is Boonstra in de race voor het laatste ticket voor de BENE-League.

Door: Stijn Steenhuis
Foto’s: Hurry-Up, Tina KolthofAdvertentie