Skip to main content

BREKEND: Joop Fiege keert terug bij E&O

By 11 maart 2017Eredivisie, Voorpagina

Joop Fiege wordt volgend seizoen de nieuwe trainer/coach van de handbalmannen van Oosting/E&O. De oud-speler van de groen/witten neemt het stokje over van Edwin Kippers, die na drie jaar vertrekt.

Advertentie

Onlangs werd Fiege ontslagen bij het Zwitserse RTV Basel. De bondscoach werd slachtoffer van het welbekende ‘schokeffect’. De 55-jarige Emmenaar begint aan zijn vierde periode bij E&O. In 2014 was Fiege voor het laatst hoofdtrainer bij de Drentse club.

Handbalacademie
De huidige coach van de E&O, Edwin Kippers, ambieert een full-time functie in het handbal. De naam van de Hengelose oefenmeester wordt gelinkt aan de Handbalacademie.

Tevens maakte de club bekend dat beide hoofdsponsoren, Oosting en Misker, hun contract hebben verlengd. Oosting blijft nog drie jaar verbonden aan de Emmense mannenploeg.

BENE-League
E&O is op dit moment op jacht naar een ticket voor de BENE-League. In een poule met JMS/Hurry-Up, Targos/Bevo en Kras/Volendam moet de oud-landskampioen een plaatsje bij de eerste drie bemachtigen. Vanavond staat de derby tegen buurman Hurry-Up op het programma. Het duel is vanaf 20:00 live te volgen op Podium.TV.

Foto: FotoReza

Advertentie