Skip to main content

Drie bekergoals Jerry, Steins door naar laatste zestien

Ephrahim Jerry heeft gisteravond zijn eerste, officiële treffers voor Tremblay-en-France gemaakt. Alleen landgenoot Luc Steins is door naar de laatste zestien van de Coupe de France.

Advertentie

De nieuwe club van Jerry Tremblay-en-France ging er bij de laatste 32 van de Coupe de France met stevige cijfers af tegen kampioenskandidaat Nantes: 24-36. Namens de eerste divisionist was de oud-speler van LIONS bij vijf doelpunten betrokken.

Florent Bourget
Jerry maakte er tegen topploeg Nantes drie en gaf twee assists. Sinds de zomer is hij in Frankrijk. Jerry is overgekomen van het Zwitserse Kadetten Schaffhausen.

Ook Florent Bourget is uitgeschakeld. Nancy, de nieuwe club van de voormalig Volendammer, redde het net niet tegen Sélestat: 26-27. De middenopbouwer van Oranje miste een schotpoging en gaf op eigen parket twee assists.

‘Makkie’ tegen Strasbourg
Alleen positiegenoot van Bourget Luc Steins is nog actief in het bekertoernooi. PSG, dat in het weekend de Supercup aan Nantes moest laten, heeft de laatste zestien bereikt door Strasbourg aan de kant te zetten: 22-36. De Limburger zette zijn beide schotpogingen om in een doelpunt.

Foto: FotoReza

Advertentie