Skip to main content

Duitse ‘kerstkraker’ live op YouTube

De Duitse ‘kerstkraker’ in de tweede Bundesliga tussen HSG Nordhorn-Lingen en TuS N-Lübbecke is vanavond vanaf 19:30 live te zien op het YouTube-kanaal van Dyn Handball.

Advertentie

Op het tweede niveau in Duitsland wordt op tweede kerstdag een hele speelronde afgewerkt. In de EmslandArena in Lingen staan de nummers acht en vijf van de ranglijst tegenover elkaar.

Thuisploeg HSG Nordhorn-Lingen heeft drie punten minder dan de bezoekers waar international Rutger ten Velde (foto) op de linkerhoek staat. Bij de rood-witten speelt een andere landgenoot: Sander Visser.

Bij HSG Nordhorn-Lingen staat Frank Schumann (43) voor het eerst als assistent-coach langs de lijn. De Tsjech Daniel Kubis is na de vorige speelronde, een nederlaag bij hekkensluiter EHV Aue, ontslagen. Vanaf de zomer van 2024 is Mark Bult de hoofdcoach van HSG Nordhorn-Lingen.

Schakel om 19:30 hier in voor de ‘kerstkraker’. Ook in speelronde negentien: koploper VfL 1. Potsdam in eigen huis tegen de club van Ivar Stavast: nummer zes HC Elbflorenz Dresden. In de lente van volgend kalenderjaar promoveert de top-2 van de tweede Bundesliga naar het hoogste niveau.

Foto: FotoReza

Advertentie