Skip to main content

“Een onbeschrijfelijk gevoel!”

Een beladen week sloot OCI-Lions af met de landstitel. Het beste antwoord op de vele verhalen. Net als vorig jaar kon de champagne ontkurkt worden in Zuid-Limburg.

Advertentie

“Dit is een geweldig gevoel”, laat keeper Luuk Hoiting weten. “We hebben een topjaar achter de rug en deze titel bekroont het allemaal!”. Vooral in het eerste finaleduel was de Limburger in vorm. De sluitpost mag na de zomer de vers veroverde schaal verdedigen, want de clubman verlengde onlangs z’n contract in Geleen. Na bekerwinst volgde zondagmiddag ook het landskampioenschap voor de formatie van Tijsterman.

View this post on Instagram

LANDSKAMPIOEN!!!

A post shared by Luuk Hoiting (@luukhoiting) on

Vernooy vertrekt met eremetaal
De allesbeslissende eindstrijd¬†was voor een aantal spelers het laatste duel in het wit van de ijzersterke fusieploeg. “De perfecte manier om deze club en een periode van zes jaar af te sluiten”, vertelt Marco Vernooy. Het contract de boomlange opbouwer wordt niet verlengd. “In een ongelofelijke mooie sfeer hebben we na een echte vechtwedstrijd uiteindelijk de landstitel weten te prolongeren. Een onbeschrijfelijk gevoel!”.

Door: Stijn Steenhuis
Foto: FotoReza

Advertentie