Skip to main content

E&O strikt Grouwe als nieuwe doelman

Tom Grouwe wordt de nieuwe doelman van E&O. De Zwartemeerse slagerszoon maakt na bijna twintig jaar lidmaatschap bij Hurry-Up de overstap naar de buur. De Emmense pont blijft varen.

Advertentie

De 23-jarige sluitpost behoorde de afgelopen vijf jaar tot de selectie van Hurry-Up. Grouwe moest vaak z’n meerdere erkennen in collegadoelmannen als Johan Bos, Dennis Schellekens en Guido Rink. Met de overstap naar de rivaal uit Emmen lijkt de Zwartemeerder zich te willen bewijzen als betrouwbare doelman in de eredivisie. “Het is tijd voor een nieuwe uitdaging”, laat Grouwe weten. “E&O kwam met een goed aanbod. Ik denk dat ik hier meer kans krijg”.

Emmense pont blijft varen
Tom Grouwe is de tweede speler van Hurry-Up die vertrekt naar de buur uit de stad. Eerder werd gemeld dat Emiel Wehkamp in het nieuwe seizoen te bewonderen is in het groen en wit. E&O’er Sjoerd Boonstra bewandelde op zijn beurt de omgekeerde weg: de robuuste cirkelspeler komt na de zomer in actie voor de nummer drie van het afgelopen seizoen.

Bulthuis en Engels
Het jonge E&O krijgt met de transfer van Grouwe steeds meer vorm. Onlangs wist de club van hoofdtrainer Edwin Kippers te verlengen met steunpilaren Fuhler, Van der Ham en Van Offeren. Grouwe lijkt met Bas Bulthuis en jeugdinternational Bart Engels uit te maken wie in het nieuwe seizoen het doel van de Drenten in de vernieuwde eredivisie mag verdedigen.

Door: Stijn Steenhuis
Foto: Hurry-Up

Advertentie

Join the discussion 3 Comments