Skip to main content

Rivalen ruilen: Wehkamp naar E&O

Emiel Wehkamp maakt de gevoelige overstap van Hurry-Up naar E&O. Met de transfer vindt de gespeculeerde spelersruil plaats.

Een maand geleden kaapte rivaal Hury-Up Sjoerd Boonstra weg bij de buur uit Emmen. De 19-jarige Wehkamp, dit seizoen voornamelijk actief voor het tweede team in de eerste divisie, werd al snel getipt als vervanger. E&O maakt vandaag bekend dat de gedreven cirkelloper uit Zwartemeer volgend seizoen te zien is in het groen van de Emmenaren.

Advertentie

“Persoonlijk voor mij de beste keuze”

“Ik word dit jaar twintig en als ik wat wil met m’n handbalcarrière, moet ik er nu gewoon staan”, laat Wehkamp weten. Met de keuze voor E&O lijkt de Zwartemeerder te kiezen voor speelminuten in de eredivisie. “Ik word eerste cirkelloper. We gaan voor een notering in de top 2. Ik denk dat het persoonlijk voor mij de beste keuze is”. Zondag bracht de Emmense eredivisie naar buiten verlengd te hebben met drie steunpilaren.

Nieuwe stand-in Boonstra
Eerder meldde Hurry-Up dat Wehkamp, nadat het contract van publiekslieveling Cibulskis niet werd verlengd, naar voren werd geschoven als tweede cirkelspeler. Nieuwbakken hoofdcoach Vlijm lijkt voor het nieuwe seizoen op zoek te kunnen naar een andere stand-in voor aanwinst Boonstra.

Door: Stijn Steenhuis
Foto: Hurry-Up

Advertentie

Join the discussion 61 Comments