Skip to main content

HandbalNL League: Meteen herhaling van bekerfinale, titelhouder LIONS op zondag

In de eerste van vijf speelrondes van de HandbalNL League gaan bekerfinalisten Aalsmeer en Bevo meteen op herhaling. Titelhouder LIONS speelt zondag thuis.

Advertentie

Morgenavond kan Bevo meteen revanche op bekerwinnaar Aalsmeer nemen. Dit keer wordt niet in Almere, maar Noord-Holland gespeeld. Twee weken geleden werd het in het Topsportcentrum 24-32 voor Aalsmeer.

De zwart-gouden, waar spelbepaler Vaidas Trainavicius een nieuw contract in overweging neemt, beginnen met één bonuspunt meer aan de nacompetitie dan de formatie van bezoekende Limburgers. Ook LIONS start met twee. Houten, dat elfde in de BENE-League eindigde, is het enige team dat op nul staat.

Ook morgenavond om 19:00: Volendam tegen Houten. In de BENE-League scoorde de thuisploeg op eigen vloer meer dan vijftig keer tegen Houten. De Utrechters hopen in de HandbalNL League één ploeg onder zich te houden zodat Houten ook na de zomer uitkomt in de BENE-League.

Titelhouder LIONS, met Ivo Steins en Lambert Schuurs in plaats van Fred Michielsen op de bank, laat zich zondag zien. Hurry-Up komt naar Sittard. Een jaar geleden wonnen de Zuid-Limburgers de HandbalNL League en daarmee de titel.

Programma morgen:
19:00 Aalsmeer – Bevo
19:00 Volendam – Houten

Programma zondag:
17:00 LIONS – Hurry-Up

Lees ook: Gracio is in HandbalNL League nog gretiger: “We moeten onszelf pushen”

Foto: FotoReza

Advertentie