Skip to main content

Het vriendenboekje van… Mike Tadey

By 20 januari 2016Geen categorie

In de rubriek ‘het vriendenboekje van’ geven Nederlandse handballers en handbalsters een klein inkijkje in hun leven zonder direct het achterste van hun tong te laten zien. De derde die in ons vriendenboekje schreef is handbalkeeper Mike Tadey!

Advertentie

Naam: Mike Tadey
Club: Olse Merksem Handbal (België)
Positie: Keeper
Hier ben ik echt goed in: ruzie krijgen met de official achter de wedstrijdtafel, omdat die zichzelf altijd zo belangrijk vinden, en je heel interessant komen vertellen dat je moet gaan zitten als je blij bent als je team heeft gescoord!! DOE DAT NIET!!!
Dit kan ik helemaal niet: zingen, ik heb eens op het Hurry up toernooi de microfoon gepakt en Acda en de Munnik gezongen, was niet best, wel gezellig overigens!
Als ik worstelaar was dan was dit mijn opkomstliedje: Pony – Ginuwine en dan een stukje Magic Mike eruit gooien!
De slimste handballer die ik ken is: Robert Nijdam, zowel als speler als trainer mee mogen maken. Hij heeft bijna overal een oplossing voor! Heel veel respect voor hem!
De beste tekenserie aller tijden is: South Park en family guy.
Deze sportclub heeft het mooiste shirt: Simpel, Feyenoord!!
Deze sporter mag nooit met pensioen gaan: Messi, wat die man kan is niet normaal!!
De grappigste handballer die ik ken is: Quincy Chicharito en Tim Remer!!
Als ik de baas van één bedrijf mocht zijn dan was het dit bedrijf: Ja toch m’n eigen bedrijfje, ik ben bezig met een foodtruck, maar dit gaat niet over 1 nacht ijs.
Als scheidsrechter zou ik zeker 2 minuten geven aan: Nils Dekker omdat hij op die chick lijkt van drank en drugs en Samir Benghanem omdat je met hem altijd moet wachten bij de douane en gewoon omdat hij van Aalsmeer is!
Bij McDonald’s neem ik sowieso een: wil je zeggen dat ik dik ben? Side salade en cola Light ‘wink-emoticon’
Met deze handballer zou ik nooit willen komen vast te zitten in de lift: is Joost Ooms ook goed? M.I.B.N.
De mooiste handbalspeelster van Nederland vind ik: Ik vind m’n eigen verloofde de allermooiste!
De volgende regel in het handbal moet worden veranderd: Het zou fijn zijn als sommige scheidsrechters niet zo autoritair doen. Die opgedragen regels dat ze streng moeten optreden bij het minst of geringste komt mij m’n strot uit. SPORT IS EMOTIE!!
Als ik een acteur in Sesamstraat mocht spelen was ik: Ja toch Kermit want hij bemoeit zich niet!
Dit gerecht maakt niemand zo goed als ik: ik ben een paella koning en Molukse boontjes zijn ook gruwelijk! Niet zo lekker als die van m’n moeder overigens!
Over 20 jaar ben ik: hopelijk succesvol ondernemer en in leven!
Mijn boodschap aan de handbalwereld is: Laat je nooit iets wijsmaken door mensen die andere belangen hebben dan jij. Geniet met je team hoe groot of klein het succes ook is, gezamenlijke triomfen is het mooiste wat er is!

Op de foto: Robert Nijdam (links) en Mike Tadey (Rechts)

[logo-slider]
Advertentie

Join the discussion 11 Comments

 • I will immediately grasp your rss as I can not to find your e-mail subscription hyperlink or newsletter service. Do you’ve any? Please let me realize so that I may just subscribe. Thanks.

 • I need assist with criticism. The problem I have with it, I consider it to seriously and it ends up getting to me and lowering my self-esteem large time. I require assist finding ways to get over what individuals say that ends up hurting my feelings. Any advice? Thanks.

 • I’d need to test with you here. Which isn’t one thing I often do! I enjoy reading a submit that may make people think. Additionally, thanks for allowing me to comment!

 • You created some good points there. I looked on the net for the difficulty and located most people can approve with your blog.

 • What i do not realize is actually how you are not really much more well-liked than you might be right now. You are so intelligent. You realize thus considerably relating to this subject, made me personally consider it from so many varied angles. Its like women and men aren’t fascinated unless it is one thing to accomplish with Lady gaga! Your own stuffs excellent. Always maintain it up!

 • After I initially commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a remark is added I get 4 emails with the identical comment. Is there any manner you may take away me from that service? Thanks!

 • love schreef:

  It is the best time to make a few plans for the long run and it is time to be happy. I have read this submit and if I may just I wish to counsel you few interesting things or advice. Perhaps you can write subsequent articles referring to this article. I desire to read more issues approximately it!|

 • Visa Thaïlande schreef:

  Hi! I simply wish to give you a big thumbs up for the great info you have got right here on this post. I am coming back to your site for more soon.|

 • Pingback: Google
 • Pingback: Buy Weed Online
 • Pingback: canadapharmacy.com