Skip to main content

Hoopvolle rentree Trouw bij E&O

By 14 augustus 2017Eredivisie, Voorpagina

Toby Trouw heeft afgelopen zaterdag na negen maand blessureleed zijn rentree gemaakt voor Oosting/E&O. In het oefenduel tegen het Duitse OHV Aurich kwam de schutter binnen de lijnen.

Advertentie

Een slepende ziekte hield de Rotterdamse opbouwer lang aan de kant. Zo moest Trouw de kampioensfase, en daarmee de strijd om een ticket voor de BENE-League, aan zich voorbij laten gaan. In het verloren oefenduel tegen de Duitse ploeg (20-32) maakte Trouw zijn hoopvolle rentree. De twintiger is een van de meeste ervaren spelers in de piepjonge selectie.

De Boer
Het thuispubliek kon zaterdag tevens de terugkeer van Joop Fiege op de bank van de Emmense eredivisionist aanschouwen. Naast het inbrengen van Trouw had de oefenmeester ook speelminuten in petto voor Mareno de Boer. Het kind van de club is op de weg terug van een knieblessure en gaf zijn visitekaartje af met een aantal fraaie afstandstreffers.

Geduchte oefenpartners
Een week geleden bood E&O de ploeg uit de derde Bundesliga goed tegenstand. Afgelopen weekend was na een degelijke eerste helft de pijp leeg. Aanstaande zaterdag ontvangen de groen-witten drie geduchte oefenpartners in Emmen: HSG Varel, SG Neuenhausen/Uelsen en JMS/Hurry-Up.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie