Skip to main content

Houten ontvangt vanavond al Visé

Houten ontvangt vanavond al Visé in de BENE-League, omdat de Belgen dit weekend in actie komen in de EHF European Cup.

Advertentie

Om 20:30 is de partij in The Dome. Waar thuisploeg Houten na zes wedstrijden twee punten heeft, staat Visé op acht. Bij de bezoekers speelt landgenoot Florent Bourget

In de EHF European Cup zijn de Belgen aan Beykoz BLD SK gekoppeld. De heenwedstrijd is zondagmiddag om 16:00 in Turkije. Snel na de partij in Utrecht moet Visé de koffers voor het Europese avontuur pakken.

Voor het eerst sinds het seizoen 2019/2020 speelt Houten weer op BENE-Leagueniveau. Twee weken geleden versloeg de ploeg van trainer/coach Job Reumer Izegem terwijl Houten afgelopen weekend lang meekon met landskampioen LIONS.

Ook KTSV Eupen – Achilles Bocholt staat vanavond op de agenda. Net als competitiegenoten Visé en Volendam komt Achilles Bocholt uit in Europa. Zaterdagavond ontvangt de BENE-Leaguekampioen HC Dragunas Klaipeda. Bij de Litouwers is oud-speler van Hurry-Up Gintaras Cibulskis de hoofdcoach.

Programma vanavond:
20:30 Houten – Visé
20:30 KTSV Eupen – Achilles Bocholt

Volendam zit aankomend weekend in Servië. De koploper in het oranje-zwart speelt uit bij HC Dinamo Pancevo. Dat gebeurt zaterdagavond om 18:00. Kersverse vader Geert Hinskens is ook op het vliegtuig naar Servië gestapt.

Lees ook: Bourget is gelukkiger in BENE-League: “Er kwam in het buitenland twijfel”

Foto: FotoReza

Advertentie