Skip to main content

Houten verrast met duo uit Hasselt

Eredivisionist Houten heeft de selectie versterkt met twee spelers met ervaring in de BENE-League.

Advertentie

Bram Versteegden (23) en doelman Richard Meinicke (foto, 27) komen over van Initia Hasselt uit België. Laatstgenoemde droeg al eens het geel-zwart en vertrok via Houten naar het Duitse TuS Ferndorf.

Goed woordje
Meinicke: “De gesprekken met Houten waren prettig, de accommodatie is erg fijn en ik voelde dat die passie en gedrevenheid van toen nog steeds aanwezig zijn. Leuk ook om weer met assistent Job Reumer te worden herenigd.”

De nieuwe goalie van Houten heeft met succes bij Versteegden, die eerder bij LIONS speelde, een goed woordje namens zijn nieuwe club gedaan. “Richard en ik zitten een beetje in dezelfde situatie: maatschappelijke carrière wordt steeds belangrijker, maar we willen toch op een hoog niveau blijven spelen”, aldus de rechteropbouwer uit Limburg. “Bij Houten kunnen we dit mooi combineren.”

Dennis Vesters
Versteegden vult het gat dat Dennis Vesters achterlaat. De topschutter van Houten, de nummer drie van het afgelopen seizoen, heeft bij Aalsmeer getekend en zal zo niet meer onder de nieuwe hoofdtrainer Vladan Mijalkovic vallen.

Foto: FotoReza

Advertentie