Skip to main content

Hurry-Up heeft keepersgilde rond

By 19 juli 2017BENE-league, Voorpagina

JMS/Hurry-Up heeft het keepersgilde voor het nieuwe seizoen rond. Wouter Greevink complementeert met zijn verlenging de bezetting onder de lat.

Advertentie

In 2014 kwam Greevink, samen met tweelingbroer Sander, over van DOS uit Emmer-Compascuum. Via de reserveploeg sloot de Drent afgelopen seizoen definitief aan bij het eerste team van Martin Vlijm.

DOS
Greevink stond lange tijd in belangstelling van zijn oude ploeg. Hoofdklasser DOS, waar Mike van Rooden sinds kort aan het roer staat, zag in de 26-jarige dorpeling dé sluitpost om de volgende stap te maken. De hoofdklasser hoopt binnen een paar jaar uit te komen in de eerste divisie. Afgelopen seizoen zagen de ambitieuze rood-witten Reehorst met het kampioenschap aan de haal gaan.

Na wikken en wegen verlengt Greevink in Zwartemeer. Hij gaat de strijd aan met Sven Hemmes en nieuweling René de Knegt. De Zuid-Hollander is over gekomen van eredivisionist Hellas.

Kremer
Aan het eind van het vorige seizoen zag Hurry-Up doelman Aagaard terugkeren naar Denemarken, terwijl routinier Manuel Kremer de stap maakte naar de technische staf. Kremer is aangesteld als nieuwe keeperstrainer van de ploeg uit de BENE-League.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie