Skip to main content

Hurry-Up legt uitblinker Tot langer vast

Er was interesse uit binnen- en buitenland, maar Boris Tot (24) blijft tot en met de lente van 2023 in Zwartemeer bij Hurry-Up.

Advertentie

Het contract van Tot liep tot aan het einde van dit seizoen. De Zwartemeerders zijn met succes vroeg met de Kroaat tussen de palen om tafel gegaan.

Tot is bezig aan een sterk jaar in de BENE-League. In oktober werd hij verkozen tot Speler van de Maand. Afgelopen weekend loodste de uitblinkende goalie Hurry-Up naar de stunt op LIONS (31-27).

Genieten in het doel
Zo viel Tot op en werd er aan hem getrokken. Met de gezette krabbel kiest de in 2019 overgekomen doelman voor een langer verblijf bij de Drentse BENE-Leagueclub. Via het Oostenrijkse HC Bruck is Tot bij Hurry-Up terechtgekomen.

Tegenover RTV Drenthe vertelde Tot het volgende over het huidige seizoen: “Ik geniet van ieder moment in het doel. Ik heb de kans gekregen en denk dat ik deze goed benut. Daar hoop ik mee door te gaan.”

Joop Fiege
Eerder wist Hurry-Up, de nummer zeven van de BENE-League, met trainer/coach Joop Fiege te verlengen. Ook de oud-bondscoach blijft tenminste tot en met de lente van 2023 bij de oranje-zwarten.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie