Skip to main content

Hurry-Up verrast met Portugees Grácio

By 11 augustus 2022BENE-league, Competities, Voorpagina

Met de komst van Valter Soares leek de selectie van BENE-Leagueploeg Hurry-Up rond, maar de Zwartemeerders presenteren nog een Portugees: Goncalo Grácio (22).

Advertentie

De oud-jeugdinternational komt over van Vitoria FC. Grácio is inzetbaar op de linkerhoek en mag het op die positie bij het Hurry-Up van trainer/coach Joop Fiege (foto) uitvechten met René Jaspers.

Sporting Clube de Portugal
“Via oud-speler José Rolo kwamen we Grácio op het spoor”, legt manager Manuel Kremer uit. “Hij is een hardwerkende en zeer talentvolle linkerhoek die ondanks zijn jonge leeftijd al veel wedstrijden op topniveau heeft gespeeld. Een prachtige versterking voor het team.”

In zijn thuisland speelde Grácio ook voor Sporting Clube de Portugal. Tevens heeft de aanwinst meerdere interlands voor Jong Portugal gespeeld.

Goede naam
Grácio over zijn transfer naar de BENE-Leagueploeg: “De club heeft een heel goede naam in Portugal. De combinatie van werken met handballen op hoog niveau is voor mij erg aantrekkelijk. Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen aan de toekomstige successen van het team.”

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie