Skip to main content

Input Van Sleeuwen bij landskampioen nog onduidelijk

By 2 september 2022Competities, Eredivisie, Voorpagina

Het is nog onduidelijk hoe groot de rol van Janiek van Sleeuwen (25) dit speeljaar gaat zijn bij landskampioen HandbaL Venlo. Dat meldt Tom van der Wilt in De Limburger.

Advertentie

Van Sleeuwen heeft nieuw werk en de combinatie met spelen in de eredivisie is nog moeilijk. “Ze is er zaterdag zeker nog niet bij”, aldus trainer/coach van HandbaL Venlo Robin Gielen in de krant.

Veel energie
De titelhouder start morgenavond in eigen huis tegen provinciegenoot V&L. Het vertrek van Lianne van Sleeuwen – ze heeft een transfer naar Zweden gemaakt – was ingecalculeerd, maar in Noord-Limburg werd nog gehoopt op de aanwijzigingen binnen de lijnen van de oudste Van Sleeuwen.

Gielen: “We zijn dus nog zoekende, al moet ik zeggen dat ik heel tevreden ben over hoe Lisanne het team aanstuurt. Veel energie, goede keuzes.” Lisanne is Lisanne Kruijswijk. Overgekomen van competitiegenoot Quintus. Een geschenk voor Gielen, want het zit nog niet mee bij HandbaL Venlo.

Nomi In de Braekt
Tegen V&L ontbreken niet alleen de zussen Van Sleeuwen. Becky van Nijf is zwanger en verder moet linkerhoekspeelster Angela Steenbakkers geblesseerd vanaf de kant toekijken. Terwijl bij de gasten ut Geleen jeugdinternational Nomi In de Braekt terug is na een zware kwetsuur.

Programma eredivisie 3 september:
HandbaL Venlo – V&L
DSVD – Volendam
Kwiek – SEW
Velo – VZV
VOC – Quintus
PSV – BFC

Foto: FotoReza

Advertentie