Skip to main content

Jansen is terug, weer blessurepech ploeggenoot Tako

Na een jaar langs de kant is Sverre Jansen (23, links op de foto) terug. De linkeropbouwer van Hurry-Up is door de specialisten fit verklaard.

Advertentie

In de lente van 2022 scheurde Jansen op de training zijn kruisband af. Heel het vorige seizoen moest hij vanaf de kant toekijken, maar gisteravond trainde hij weer met de BENE-Leagueploeg mee.

Drentse lappenmand
De specialisten hebben de linkeropbouwer na een operatie en tien maanden revalideren groen licht gekregen. Zo kan Jansen zich aan nieuwe trainer/coach Sven Hemmes laten zien. In jeugdinternational Martijn Bijl heeft hij er meteen een concurrent bij.

Minder goed nieuws uit de Drentse lappenmand: Daníel Tako is maanden uitgeschakeld. De 30-jarige Hongaar is aan zijn bovenarm geopereerd en hoopt in december weer aan te sluiten. Ook in zijn eerste seizoen kampte de rechteropbouwer met een blessure.

Ruben Fiege
Tijdens de eerste training van het seizoen ontbraken vertrokken spelers als René Jaspers, Tiago Azenha en Valter Soares. Na het vorige seizoen heeft Ruben Fiege besloten te stoppen.

Hurry-Up oefent aanstaande zaterdagavond tegen DFS Arnhem. De vloer in Zwartemeer wordt geschuurd en zo laten de oranje-zwarten zich heel de week in Emmer-Compascuum zien.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie