Skip to main content

Keeperstrainer Jansen (51) valt in bij Tachos

By 25 februari 2023BENE-league, Competities, Voorpagina

Op 51-jarige leeftijd nog invallen in de BENE-League. Het kan van het lijstje van keeperstrainer van Tachos Erwin Jansen.

Advertentie

In het uitduel met Aalsmeer kwam Jansen acht minuten voor tijd binnen de lijnen. Toen stond het al 35-15 voor de landskampioen.

40-16
Door afwezigheid van Michiel de Folter zat de keeperstrainer van de Waalwijkers met tenue aan op de reservebank. Trainer/coach Hans van Dijk gunde Jansen, die 25 jaar in de hoofdmacht van Tachos speelde en in 2016 afscheid nam, even voor tijd ook nog speelminuten. De handen gingen voor de invaller op elkaar.

De vijftiger kon niet voorkomen dat Aalsmeer met twee punten het eigen parket verliet: 40-16. Zo moest Jansen een van de acht van topschutter Tim Bottinga doorlaten. Namens de bezoekers scoorde ook Max Voermans acht maal.

HandbalNL League
Bij Tachos gaat de focus op de HandbalNL League. In de lente gaan de Noord-Brabanders spelen om lijfsbehoud terwijl Aalsmeer eerst nog voor de BENE-Leaguetitel gaat. Aankomende week neemt de landskampioen het voor een plekje in de eindstrijd twee keer op tegen titelhouder LIONS.

Lees ook: Niet Hurry-Up, maar Sporting Pelt plaatst zich voor Final4

Foto: Kicksfotos.nl

Advertentie