Skip to main content

Kwartetten in Houten: viertal blijft, viertal stopt

De selectie van Houten staat in de steigers. Tijdens de opening best-of-two met BFC laat een viertal zich morgenmiddag voor het laatst in The Dome zien.

Advertentie

Bram Versteegden (foto), Diego Jacobs, Sam Tukker en doelman Richard Meinicke stoppen bij Houten. Morgenmiddag om 15:00 ontvangen de Utrechters de eredivisiekampioen uit Beek en het is het afscheid van het kwartet in Houten.

Idema, Bos en Teeuwissen
Eerder maakten Wessel Blokzijl en Bjorn Brachten hun vertrek bij de geel-zwarten bekend. Zij sluiten vanaf de zomer aan bij respectievelijk Sporting Pelt en Hurry-Up. Houten hoopt hen in het nieuwe seizoen weer tegen te komen, want dat zou betekenen de de ploeg van Job Reumer in het tweeluik heeft afgerekend met BFC.

Vier anderen blijven bij Houten. Dat zijn naast Arnhemmer Ruben de Bok ook basiskrachten Nils Idema, Milo Bos en Rogier Teeuwissen. Verder verwacht de nummer zes van de HandbalNL League naast Mitchel Luijten meer nieuwelingen.

Zondag 2 juni
De return is op zondag 2 juni op de vloer van BFC. De winnaar van het tweeluik speelt vanaf september in de BENE-League.

Foto: FotoReza

Advertentie