Skip to main content

L’Équipe: Steins blijft in Parijs

Het gerucht dat Luc Steins van PSG naar Vive Kielce zou gaan houdt de gemoederen flink bezig. De Franse krant L’Équipe weet te melden dat de Oranjeheer in Parijs blijft.

Advertentie

Voorzitter van Vive Kielce Bertus Servaas heeft op Twitter gedeeld dat er een ingaande transfer voor de Poolse topclub aan zit te komen. Volgens Handball Planet zou het om Steins gaan, maar dat gerucht wordt ontkracht.

Remili en Kounkoud wel
Volgens L’Équipe blijft Steins volgens zijn contract tot en met 2024 bij PSG. Er zou niet eens contact tussen beide clubs uit de Champions League zijn geweest. Pas over twee jaar is de middenopbouwer, die in januari op het EK in Hongarije een plekje in het All Star Team kreeg, van Oranje weer transfervrij.

Vive Kielce heeft al negen spelers voor het nieuwe seizoen weten te contracteren. Zo vertrekken ploeggenoten van Steins in Parijs Nedim Remili en Benoit Kounkoud in de zomer naar de huidige nummer één van de Poolse eredivisie. Van HC Meskov Brest komt spelmaker uit Slovenië Stas Skube komt over.

Portimao
Steins is op dit moment met de nationale ploeg in Portimao voor het heenduel in het tweeluik met Portugal om een WK-ticket. De Limburger wil niet op de berichtgeving reageren.

Foto: FotoReza

Advertentie