Limburg kijkt tevreden terug op Limburgse Handbaldagen

By 30 december 2015Geen categorie

De afgelopen dagen werd in Sittard alweer de 28ste editie van de Limburgse Handbaldagen gespeeld. Maar liefst 8 topploegen namen het in Fitland XL tegen elkaar op. Even leek het erop dat de LHD 2015 een Nederlandse winnaar zouden krijgen, maar het liep uiteindelijk toch anders. OCI-Lions en TARGOS/Bevo miste beide de finale, maar namen het wel tegen elkaar op in troostfinale om de derde plaats. Deze werd uiteindelijk nipt gewonnen door TARGOS/Bevo (31-30).

ABC/UMinho won uiteindelijk het toernooi door met 34 – 28 te winnen van Viking Handball uit Noorwegen. De organisatie kijkt tevreden terug op het verloop van het toernooi (foto), dat zoals gebruikelijk op veel publieke belangstelling kon rekenen.