Skip to main content

Live op tv: Return van Hurry-Up tegen Griekse profs

By 5 november 2022Buitenland, Voorpagina

Vijf goals moet Hurry-Up vanavond om 19:00 inhalen tegen topploeg AEK Athene. De return in de EHF European Cup is live te zien op TV Drenthe.

Advertentie

Vorig weekend in Griekenland werd het 35-30 voor AEK Athene. Een week later is de oud-winnaar van de EHF European Cup in Drenthe om de derde ronde van het bekertoernooi te bereiken.

Er te licht over denken
Na de midweekse zege op Bevo (32-31) hoopt trainer/coach van Hurry-Up Joop Fiege weer aan het langste eind te trekken: “Dat is het eerste doel. Dan gaan we kijken hoe de score zich ontwikkelt. Het is een topploeg waar we tegen spelen en alleen als zij er te licht over gaan denken maken we kans.”

Hurry-Up heeft de tweede ronde van EHF European Cup gehaald door HC Berchem over twee duels te verslaan. In september zegevierde de BENE-Leagueploeg uit Zwartemeer in zowel Luxemburg als Emmen.

Alexandros Alvanos
Alle spelers van aanstaande opponent AEK Athene zijn prof. Een aantal spelers heeft ervaring op een groot eindtoernooi of in de Champions League. Net als trainer/coach Alexandros Alvanos. De 42-jarige oefenmeester van AEK Athene heeft een verleden bij onder meer VfL Gummersbach en Rhein-Neckar Löwen en deed met de nationale ploeg van Griekenland in 2004 mee aan de Olympische Spelen.

Hurry-Up – AEK Athene is vanaf 18:55 te zien op TV Drenthe. Klik hier voor de livestream.

Lees ook: Wat LIONS bijna niet meer kan ontgaan, hoopt Volendam te flikken

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie