Skip to main content

Livestream: Hurry-Up tegen promovendus KTSV Eupen

Hurry-Up komt dit weekend uit in Europa, waardoor de Zwartemeerders zich vanavond in de BENE-League laten zien. De partij tegen KTSV Eupen is vanaf 20:25 te zien op TV Drenthe of online.

Advertentie

De Drentse omroep zendt ook dit seizoen alle thuisduels van Hurry-Up in de BENE-League en HandbalNL League live uit op televisie en internet. Te beginnen vanavond.

Gebroeders Kedziora
KTSV Eupen komt in de midweek langs in Zwartemeer, omdat de thuisploeg dit weekend in de EHF European Cup speelt. In speelronde één begint Hurry-Up in Luxemburg tegen HC Berchem. De return is op 17 september in Emmen.

Bij aanstaande tegenstander KTSV Eupen, dat afgelopen weekend te sterk was voor AtomiX (36-28), draait veel om de gebroeders Kedziora. Oud-hoekspeler van Achilles Bocholt Damian heeft deze zomer gezelschap gekregen van international Bartosz.

Voor even de koploper
Ook Hurry-Up staat na speelronde één van de BENE-League op twee punten. De Zwartemeerders wisten Visé in Wallonië voor te blijven: 23-25. De winnaar van vanavond mag zich voor even de koploper van de competitie noemen.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie